Despre noi

Ecotron SA este o organizație colectivă de transfer a responsabilității producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice, care gestionează responsabil procesele de management al deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) cu scopul de a facilita colectarea, tratarea, reciclarea și eliminarea nepoluantă a acestora.

Misiunea noastră este de a oferi partenerilor noștri servicii profesionale și o abordare bazată pe seriozitate și responsabilitate, pentru a construi relații pe termen lung.

Ecotron

Echipa

Avem o echipă ai cărei membrii au expertiză în domenii complementare și astfel putem oferi soluții integrate pentru un întreg portofoliu de activități necesare unui management corect al deșeurilor:

  • consultanți în domeniul protecției mediului,
  • operatori economici autorizați în vederea colectării, stocării și valorificării deșeurilor de echipamente electrice,
  • experți în management de criză și gestionarea resurselor.

Experiența

Oferim consultanță despre mecanismele, legislația și reglementările ce guvernează responsabilitățile de mediu, în mod special cu privire la aplicabilitatea acestora în gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Am acumulat cunoștințe constant, în timp și temeinic, pentru companii care au nevoie de suport și de consiliere de calitate, de competențele noastre, de timp, de atenție și de dedicare pentru a crește business-uri sustenabile și de viitor.

Transparență

Oferim partenerilor noștri transparență deplină privind activitatea desfășurată și a stadiului îndeplinirii obiectivelor. Suntem auditați de specialiști cu o reputație recunoscută, care asigură o rigurozitate suplimentară în ceea ce privește managementul activității și evaluarea principiului de continuare a activității.

Fondurile colectate de la producători sunt administrate riguros pentru a finanţa infrastructura de colectare şi parteneriatele cu furnizori de servicii de colectare, sortare, transport, tratare şi reciclare a DEEE, asigurând astfel trasabilitatea și raportarea corectă a cantităților colectate și reciclate, pentru membrii noștri.

Licența Ecotron

Econtron SA a primit licența de operare nr. 16/06.05.2021 emisă de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Certificări Ecotron

Econtron SA este certificată ISO 9001 și ISO 27001.

Ecotron

De ce să alegi Ecotron?

Suntem o organizație care vă oferă un pachet coerent de servicii integrate de gestionare a DEEE, adaptate atât nevoilor reale ale unui producător, cât și condițiilor pieței și cerințelor legislative din domeniu.

Eficiența economică este esențială pentru noi, iar costurile competitive sunt un element-cheie în modul în care ne desfășurăm activitatea.

La ECOTRON, ne străduim să oferim soluții care nu doar îndeplinesc așteptările, ci le depășesc, garantând în același timp eficiență și accesibilitate.

Alege ECOTRON pentru a beneficia de o colaborare dedicată, eficientă și responsabilă în gestionarea deșeurilor electronice.

Noi nu doar gestionăm deșeuri – construim parteneriate pentru un viitor mai verde și mai sustenabil.

Dedicat

Dedicare

Fiecare angajament al nostru reflectă o pasiune profundă pentru mediu și sustenabilitate. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și ne angajăm să contribuim la o lume mai curată și mai sănătoasă.

Responsabil

Responsabilitate

Gestionăm DEEE în conformitate cu cele mai riguroase cerințe legislative și ne asigurăm că procesele noastre respectă cele mai înalte standarde de sustenabilitate.

Eficient

Eficiență

Serviciile noastre sunt concepute pentru a maximiza rezultatele în mod economic, asigurându-ne că fiecare etapă a procesului este realizată cu precizie și în concordanță cu cele mai înalte standarde de calitate.

Adaptabil

Adaptabilitate

Serviciile noastre sunt flexibile, adaptate nevoilor reale ale producătorilor și condițiilor pieței, garantându-vă soluții personalizate și inovatoare.

ro_RORomână